Wilson

Wilsonblacklogo
Wilson padelracketar är gjorda med den senaste tekniken på marknaden tack vare deras stora koppling till tennisvärlden.

Wilson padelracketar

Wilson padelracketar är gjorda med den senaste tekniken på marknaden tack vare deras stora koppling till tennisvärlden. De flesta modellerna i sin samling, praktiskt taget alla avancerade, inkluderar kol i hela sin tillverkning, en av favoritmodellerna är Carbon Force, en försäljningsframgång år efter år som Wilson alltid fortsätter att släppa, det är padelracket med en fantastisk touch och mycket väl kompenserad i både kraft och kontroll, med en fantastisk "sweet spot" som hjälper oss att vinna de svåraste poängen.

Wilson paddelracketar för alla

Mångsidig: Bladeserien är den som bäst kompenseras när det gäller kraft och kontroll, de har ett droppformat, de två modellerna som sticker ut är Blade och Blade Tour, nya modeller för 2019 som innehåller en grov yta i hela dyr.

Kontroll: Kontrollserien är rund, med låg balans och med en fantastisk sweet spot, de kommer att glädja alla spelare, både Wilson Force padelracket och Carbon Force Lite, med en lägre vikt, är lämpliga för alla spelare. söka precision framför andra funktioner.
Om du behöver hjälp när du köper en Wilson Padel-produkt i vår onlinebutik, kom ihåg att du har en telefon där en expert kan ge dig råd om att göra det bästa valet i ditt köp.