Starvie

Starvie
Padelracketarna från StarVie är omisskännliga. Du sticker ut inte bara på grund av deras ursprungliga design utan också på grund av deras prestanda. Padelracketarna är av unik kvalitet och tillverkade med den senaste tekniken.

StarVie padelracketkollektion 2021

Varje säsong presenteras de bästa padelspelarna med produkter från detta märke. Även om detta varumärke bara har funnits sedan 2002 har StarViel vunnit många idrottares förtroende på kort tid. Sportälskare gillar att lita på det unga och innovativa varumärket. Det är ett av referensmärkena i världen av padeltennis. Så låt dig inte luras av varumärkets ungdom, eftersom spelare som Marti Díaz (World Padel Tour-spelare) gillar att använda detta märke.

Vi vill bara visa dig några av modellerna från år 2021.

Den nya StarVie Metheora Warrior är troligen en av de bästa padelracketarna från StarVie just nu. Tillverkad av de mest avancerade material som för närvarande finns, till exempel ”Filava”, ett material som hjälper till att hålla materialen i gott skick längre. Det är också en modell med en exceptionell design.

StarVie-Metheora-Warrior

Som en nyhet kan vi också hitta StarVie Basalto, en av de bästa racketarna för idrottare i padeltennisvärlden, med en unik design och vidareutveckling av dess exceptionella prestanda i varje spelsituation. Dessutom har denna modell en basalt, vilket garanterar hållbarhet och långvarig bevarande av padelracket.

StarVie Basalto

StarVie Aluminiummodellen

En annan nyhet från StarVie är den välbekanta StarVie aluminiummodellen. Denna modell utvecklades av tillverkaren för att vara unik och exceptionell i alla former. Den kännetecknas av sin breda "sweet spot", dess kontroll och hållbarhet. Den har också en grov yta så att idrottare lätt kan lyfta bollen.

De tidigare nämnda StarVie Padel-modeller överraskar med sin enastående kvalitet och tillhör premiumserien. Dessutom är estetiken i dessa modeller väldigt djärv, med kombinationer av färger som inte går obemärkt förbi på lekplatser. De är padelracketar med bästa prestanda och bästa estetik.

Alla StarVie-serien kännetecknas av sin höga kvalitet. Dessa är racketmodeller med vilka varje spelare kan uppnå sin bästa spelnivå. Var och en av dem har en balans mellan kontroll och styrka, och deras prestanda är exceptionella i alla avseenden.

Tillverkaren StarVie visar sin erfarenhet av utveckling och tillverkning av paddelracketar. Varje år presenterar varumärket sina mästerverk från topprestanda och fantastisk design - dess verk skapade av hantverkare. Varje padelracket har noggrant designats och tillverkats till minsta detalj