SIUX

Logo Siux
SIUX paddelracket har placerats på ett par år i ett av de mest sålda paddelmärkena i denna bransch. Det började sin resa 2013 och slår redan marknaden hårt av flera skäl.

Kvaliteten på sina Sioux-padelrack och tillbehör, dess material, dess komponenter och dess otroliga urval av modeller. Sioux-racketarna har också ett fantastiskt team av professionella spelare som Chico Gomes eller Paula Eyheraguibel som ger allt i varje spel för att få det bästa av Sioux.

Siux kraft- och "kontrollrack" för alla

Ett av de senaste tillskotten till Siux-racketkatalogen har varit Siux Pegasus Graphene 1K-racket, en multifunktionell racket designad för avancerade spelare.

Den 6k kolbitbitformade ramen sticker ut, vilket ger större motstånd och EVA Soft High Recovery 5-laminerad gummikärna, dess uppdrag är att mildra och dämpa slag samtidigt som det hjälper till att kontrollera utgången på bollen. Kvaliteten på dess material är maximal och med optimal prestanda för aggressiva spelare. Dessutom har dess ram vibrationsdämpande. Ett av de bästa bladen för tillfället från det spanska företaget.

Andra blad för närvarande är Siux Fenix ​​och Raven 18K Hybrid, högnivåblad tillverkade med de mest innovativa materialen. Varje racket har utformats för en specifik spelare, utformad för varje spelares stil.

Siux Fenix-modellen är ett rack som bärs av Sioux-spelaren Javi Ruiz. Det är en mycket resistent racket med en elegant design i svart. Innehåller 100% bitbitformad ram och 1k Xtreme-plattor.

Sioux Raven 3k Hybrid är Ernesto Morenos rack. Ett multifunktionell Sioux-rack tillverkad med 3K kolplan. EVA Soft High Recovery laminerad gummikärna. Den är tillverkad med en hybridmodell och har en medelhög balans.

För alla och för alla spelnivåer

Detta varumärke tillverkat i Spanien har en samling racketar för alla publik och spelnivåer. Från den berömda Sioux Diablo, för många det bästa racket i världen, som finns i olika versioner, Diablo Mate, Diablo Granph med grafen och Diablo Fuchsia, genom professionella rack som Platinum eller Origen, till modeller av grova blad som Sioux.