Head

Headpadel
Red på 1960-talet skapade Head racketsportavdelningen!

Red på 1960-talet skapade Head racketsportavdelningen. De var pionjärer för den första aluminiumracket, som introducerades 1969 vid U.S. Open. Sedan dess och fram till idag sponsrar varumärket Head padel spelare på hög nivå som Novak Djokovic eller Andy Murray.

År 2007 började han sin karriär inom paddeltennis med att signera den karismatiska spelaren Miguel Lamperti och strax efter Mati Díaz som var världens främsta par.

2009 undertecknade han "Messi del padel". World Padel Tour-spelaren och nummer 1 Fernando Belasteguín, som spelar med Head Bela X, för att komma på "toppen" av paddeln.

Teknik & Innovation

Varumärkets stora innovationer har varit introduktionen av grafen till dess paddeltennisracketar. Grafen är ett mycket beständigt material med stor hårdhet. Mycket mer än kol, men lättare. Så detta fantastiska företag har lyckats göra blad mycket lättare, mer hanterbara och med överlägsen hållbarhet. Och det är varumärket "Bela" som innoverar dag för dag för att erbjuda marknaden det bästa av paddeltennis.

2021 en fantastisk säsong för Head Padel

För varje år som går passar detta fantastiska företag mer synlighet i den professionella paddeltennisligaen. Fortsätt med stjärnan som undertecknar den här säsongen Sanyo Gutiérrez "trollkarlen i San Luis" och en oändlighet av spelare från "topp tio". De leder Head Padel till att vara ett ledande varumärke i denna racketsport precis som det redan är i tennis.

En mycket stark satsning för detta företag är att vara den officiella bollen för professionell krets, World Padel turné ett år till. Få oss att se att Head Paddle har kommit till paddle-världens värld för att vara ledande. Bra standard i denna sport att så många människor lever med så mycket passion på amatörnivå.

Head 2021 padelracketar

Den nya kollektionen av Head 2021-blad är helt enkelt spektakulär. Hans bästsäljande racket är Head Graphene Touch Alpha Pro 2021. Huvudracket som världens nummer 3 Sanyo Gutiérrez spelar med. Drive-spelare som har en otrolig hand och ett barbariskt slag för en forehand-spelare.