Bullpadel

Bullpadel
Bullpadel ägnar stor uppmärksamhet åt spelarens behov när man spelar, eftersom det är viktigt att produkterna gör sitt jobb till kundnöjdhet.

Bullpadel padelracket, högsta kvalitet för spelare med höga krav

Bullpadel ägnar stor uppmärksamhet åt spelarens behov när man spelar, eftersom det är viktigt att produkterna gör sitt jobb till kundnöjdhet. Och enligt denna princip tillverkas alla Bullpadel-produkter. Denna tillverkare bestämde snabbt vad som är viktigt för en padelracket, å ena sidan känslan av att spelaren.

Teknik & Innovation

Om vi ​​vet säkert om Bullpadel är att denna tillverkare står för innovation. Hittills har varumärket utvecklat 20 olika och exklusiva tekniker för sin produktion, vilket gör det till en av de mest framgångsrika tillverkarna i Spanien.

I Center for Innovation and Development har varumärket Bullpadel officiellt kunnat utveckla mer än 20 exklusiva tekniker. Dessa tekniker har utvecklats exklusivt för padelspelare och deras behov när de spelar och har utvecklats mer exakt.

Bullpadel har nu en bred grupp spelare som gillar att använda sina produkter och skapelser. Både kvinnor och män känner sig identifierade med varumärket Bullpadel. Framgångsrika padelspelare från WPT (Worl Padel Tour), som Maxi Sanchez, Gaby Reca, Catalina Tenorio o Victoria Iglesias, tillhör Bullpadels mest lojala kunder.

Märket för alla

Det är utan tvekan märket för alla. Alla produkter, skor, textilier eller accessoarer kännetecknas för närvarande av de mest innovativa produkterna. Men framför allt är knivar din stjärnprodukt. Hack- och vertexmodellerna har en linje som de måste följa. Du kan uppnå kraftracketar med bra kontroll och spektakulär design.

Med internationaliseringen av padeltennis är det utan tvekan det bästsäljande varumärket utanför Spanien. I länder som Italien med en otrolig ökning av försäljningen av padelprodukter har det blivit referensmärket på grund av det breda utbudet, som används mest av både professionella spelare och spelare som börjar spela.

Det ledande varumärket, den största innovationen inom sport.

Läs gärna mer om Bullpadel på Padel-Magazine