Babolat

Babolat Logo

Grundat av Pierre Babolat 1875 🇫🇷

Babolat padelrack har utformats för att ge bäst prestanda på banan. Det välkända franska varumärket baserat i Lyon, grundat av Pierre Babolat 1875, har gjort stora framsteg inom tillverkningen av racketar och racketar med stor framgång som har lett det till att vara pionjären inom padel i Frankrike.

Den ursprungliga Babolat Revenge Lite padelracket är perfekt för nybörjare och mellanliggande spelare som gillar att slå alla slag. 350g och neutral balans ger dig mer manövrerbarhet och kommer snabbt att anpassas till din teknik.

Föreningen mellan axeln och ramen ger större stabilitet (Dynamic Stability System-teknik), kontroll och kraft. Denna racket är för nybörjare och mellannivåspelare som vill ha mångsidighet. -

Babolat 2021 rack, nyheter för den här säsongen

Babolat padelracket använder ekologiska material, volfram, glasfiber eller kol i sina racketar, vilket orsakar resten av spelarnas uppmärksamhet med sina mönster. Företaget har förnyat sin katalog och har inkluderat fantastiska nyheter som nya Air Veron, Counter Veron och Technical Veron.