Är du ute efter Padelrack Padelkläder Padelskor? Köp hos PadelAuktioner 🎾

Är du ute efter Padelrack Padelkläder Padelskor? Köp hos PadelAuktioner. Vi såg ett behov en köp och sälj site för padelrack m.m.

Vilka är vi på PadelAuktioner?

Är du ute efter Padelrack Padelkläder Padelskor? Köp hos PadelAuktioner.

Vi såg ett behov en köp och sälj site för padelrack m.m.
Padeln har ju verkligen exploderat här i Sverige den senaste tiden, många nya banor. Vi såg ett behov en köp och sälj site för padelrack m.m.
Vi är er ett par ambitiösa snubbar , den ena en riktig fena på att skapa system och den andra en riktigt vass visionär, idéspruta, säljare med insikt i Padeln.

Ingen Padel utan rack!

Om man ska utöva Padel så är det nog bäst att ha ett bra padelrack. Vad ska man då ha får något ? Kort sagt så finns det olika riktningar som man kan ta när man väljer rack. Nedan går vi igenom vad för rack som är bäst, om du är nybörjare, barn ungdom etc.
Som nybörjare är det bäst att ha ett Lätt padelrack.  Med ett lätt padelrack så blir racket mer lättmanövrerat. har du därimot lirat ett tag och känner att du har bra koll på racket. Så kan du börja köra med mer tyngd. För mer tyngd = mer fart på bollen! Är ni ute efter Padelrack Padelkläder Padelskor? läs vidare!

  • Vikt Padelrack för Herr : 350 – 390 gram
  • Vikt Padelrack för Dam : 320 – 375 gram
  • Vikt Padelrack för Junior och Barn : 280 – 330 gram

Vad säljer vi på PadelAuktioner?

Köp & Sälj Padelkläder hos PadelAuktioner. Hos oss kan du köpa och sälja:

Allt ifrån välkända varumärken som Adidas, Babolat, BjörnBorg, Head, Moja, Nike Och Wilson.

En väska att ha ditt padelrack i?

​Letar du efter en padelväska? Våra padelväskor är specifikt anpassade för att kunna bära med sig smidigt samtidigt som du får plats för padelracketar/padelracket och ombyte.
Ett Padelracket tar inte mycket plats men däremot så behöver du en väska för att kunna smidigt ta dig till träning och match.
Vi har Padelvsäkor ifrån flera varumärken och tar bara in de väskor vi tycker håller bra kvalitet och funktion för padelspelare.

Bättre fotarbete?

En bra padelsko har en för ändamålet specialanpassad sula som ger god markkontroll, stabilitet och dämpning.
Det är viktigt med bra padelskor för att du skall kunna röra dig bra på de ibland så hala padelbanorna. Spelar du däremot på mondogräset (samma som WPT) så bör du välja en All-court sula.
Idag förenar många padelskon med snygg och trendig design. Padelsko av god kvalitet kan göra stor skillnad för din träning. De vässar din prestationsförmåga och hjälper dig på vägen mot uppsatta mål. Om ni var ute efter Padelrack Padelkläder Padelskor? så hoppas jag att ni hittat vägledning.

Padelkläder till fastpris eller auktion hos PadelAuktioner

Din klädsel ska bestå av material som andas bra under hela padelmatchen och håller dig sval.
Samtidigt ska det gå att röra sig fritt i plaggen för att tillåta alla typer av slag.

Vidare bör shortsen eller kjolen ha fickor för förvaring av bollar under matchen, det sparar både tid och energi jämfört med att gå och hämta bollar i hörnen eller framme vid nätet. Många padelkjolar och klänningar rena fickor, men det går oftast fint att förvara bollar i innerbyxan.

Välkommen till vår nya sida på PadelAuktioner.myportfolio.com